En lugn och stilla lördag

Posted by Inga-lill on August 30, 2014 Comments

Idag har det inte blivit mycket gjort. I morse var jag och simmade några längder men förutom det har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Igår eftermiddag hade jag besök av VUAB eftersom jag beställt en ny värmeanläggning av dem, så det var därför de var här och kollade allt. Det ska verkligen bli skönt att kunna säga att jag använder mig av grön energi. Har haft dåligt samvete över den gamla oljepannan som stått nere i källaren.

Pannan har tagit väldigt stor plats så nu får jag ganska mycket plats att röra mig på där nere så jag funderara på om jag kanske ska göra ett hemmagym. Jag är lite tveksam eftersom jag tycker om mitt gym och är rädd att missa det sociala. Fast det ena behöver väl inte utesluta det andra. Det skulle vara skönt att kunna gymma när jag andan faller på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *