Handla alltid på nätet!

Posted by Inga-lill on November 20, 2015 Comments

Detta är en påminnelse till mig själv. Jag brukar alltid handla på nätet men den nya gallerian lockade ut mig från min grotta. Dumt, för nu förstår jag varför jag alltid handlar på nätet!

Första dagen jag besökte gallerian var på invigningen. Jag hade sett en tröja från INWEAR som jag blivit kär i. Det brukar ju alltid vara så förmånliga priser i form av välkomsterbjudanden. Så jag begav mig från Bålsta in till Stockholm. Problemet var bara att det var jag och en miljon andra där. Jag vände faktiskt utan att vara in.

Så ett par dagar senare tänkte jag åter ge tröjan från INWEAR och gallerian en chans. Då började det att brinna så vi fick utrymma. Nu har jag gett upp att shoppa där. Tänker faktiskt aldrig besöka den igen. Tröjan fick jag tag på ändå via Stylepit där jag i stort sett alltid handlar mina kläder ifrån. Jag förstår varför jag gör det. Ibland behöver jag bara en liten påminnelse om varför det är så mycket smidigare att handla kläder på nätet.

Min snygga tröja från INWEAR

Min snygga tröja från INWEAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *