Ugglor i massor

Posted by Inga-lill on March 28, 2014 Comments

Jag gillar ugglor av en anledning jag inte riktigt lyckats att klura ut. Det hade kanske varit mer logisk att gilla fiskar men de ligger mig inte lika varmt om hjärtat.

Idag blev jag så glad då jag hittade en vaxduk på nätet med just ugglor. Den kommer från allstugan.se

Den kommer att passa perfekt på utomhusbordet i sommar. Tycker att det blir så mycket trevligare med en duk. Lätt att städa är det med en vaxduk. Idag är det ju inte så inne med vaxdukar men jag förstår inte de barnfamiljer som inte använder det iallafall. Måste vara mycket att tvätta och städa rent. Fast det är klart, idag finns det väldigt många fler material som inte fanns då jag själv växte upp. De är förmodligen lättare att sköta om och städa. Utvecklingen går ju farmåt vad det än gäller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *