Äntligen hittat rätt

Posted by admin on September 28, 2012 Comments

Som ni säkert vet så har jag letat efter ett ställe att ställa alla mina överblivna kartonger sen flytten hit. Och nu har jag alltså äntligen hittat ett vettigt lager i Stockholm. Det verkar som att det blivit väldigt populärt med att just hyra lager för när jag var nere och kollade om de hade några platser kvar så var det väldigt många människor i rörelse där och det var hela tiden folk i kö som väntade på hjälp. Detta är väl ett tecken på att utvecklingen går framåt, även inom selfstorage!

Jag var ju i USA för ett år sedan och då fanns det nästan överallt erbjudanden som selfstorage och liknande som man kunde hyra, jag kommer ihåg att jag frågade mig själv när detta fenomen skulle komma till Sverige. Nu har det alltså kommit och jag är helnöjd för nu kan jag äntligen bli av med mina kartonger som tagit upp halva mitt vardagsrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *