Att mixa två passioner

Posted by on November 22, 2019 Comments

Även om jag älskar mina simträningar i bassängen så kan jag verkligen längta ut till havet ibland. Att simma i havet är en helt annan grej, det är tuffare och jobbigare men väldigt häftigt. Jag planerar att till våren kombinera simningen med en ny passion i mitt liv. Jag ska gå en målarkurs vid havet i maj. För att jag ska kunna göra det behöver jag såklart lite utrustning. Jag söker på nätet, bland annat efter fina stafflier. Jag har målat tidigare men har aldrig investerat i ett staffli. Just dessa verkar superbra, många att välja på! Jag behöver fundera men det lutar nog åt ett fältstaffli som är lätt att bära så att jag kan ha det med överallt. Jag är verkligen glad att jag verkar ha hittat utrustning som kan passa en aktiv livsstil utomhus. Våren kommer att bli underbar med både målning och simning.

Fina stafflier vid havet
Simning under vatten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *