Bad i hav och sjöar

Posted by on May 8, 2019 Comments

Jag tycker egentligen mer om att simma inomhus, eller åtminstone i bassäng, än i hav och sjöar. Det gäller i alla fall om jag vill simträna och öva på dykning och vändningar. Om jag däremot ska bada för skojs skull föredrar jag hav och sjöar. En vän till mig ska kika på en bostad i Härryda tillsammans med en fastighetsmäklare. Härryda ligger utanför Göteborg och jag ska följa med dig som stöd. Eftersom det börjar bli varmt och skönt ute kollade jag upp badplatser i närheten av området och hittade några intressanta. Det finns till exempel runt 160 sjöar i området, men alla kanske man inte kan bada i. Jag ska nog besöka Frökens udde som har ett hopptorn, Hornasjön och Sjöholmen. Eller ja, vi får väl se hur många som jag hinner med, det beror på avståndet mellan dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *