Böcker om simning

Posted by on October 21, 2018 Comments

Vi börjar äntligen komma i ordning och få lite styr på vårt gemensamma liv. Det är inte helt enkelt att bli sambo alla gånger, men samtidigt är det helt fantastiskt härligt. Mannen i mitt liv och jag delar inte intresset för simning fullt ut, det gör absolut ingenting, men vi gillar båda böcker. Häromkvällen när vi satt uppkrupna i soffan med varsin bok säger han plötsligt: Har du aldrig funderat på att skriva en bok om simning och simträning? Jag tittade på honom om han var helt galen. Skriva bok? Jag? Det är ju en jätteprocess. Men när han började prata om att skriva en e-bok vände jag lite. Så idag har jag gjort research på författare.se för att se om jag kunde få lite tips. Nästa steg får nog bli att anmäla mig till en skrivkurs så jag vågar ta det där första steget att skriva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *