Dags att fixa min oas

Posted by on June 9, 2018 Comments

Ni som har följt mig ett tag vet ju att jag älskar simning. Vågar påstå att om jag hade fått välja att utöva en och samma aktivitet 24 timmar om dygnet så skulle det vara simning. Dock är det ju int riktigt så livet ser ut, det finns ju annat man måste göra också. Till exempel ta hand om hemmet och sin trädgård. Skulle väl inte säga att jag är jätteintresserad utav trädgårdsarbete, men tycker ändå att om man har ett hus med tillhörande gräsmatta (t.ex.) så är det viktigt att denna är välskött. Detta gäller även om man har en uteplats i form av ett trädäck. Jag har bestämt mig för att satsa lite extra på min lilla oas, månadens inköp kommer därför att bli en ny högtryckstvätt. Så mycket enklare att göra rent på mycket mindre tid. Satt igår och surfade på nätet, såg att Stigabutiken har ett stort produktutbud till humana priser. Allt ifrån gräsklippare till högtryckstvättar.

Dags att fixa ute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *