En dag i simhallen

Posted by on March 26, 2019 Comments

Jag har kommit in i ett flow och jag vill väldigt gärna spendera varje dag i simhallen. Jag älskar att röra på mig och att simma är den bästa motionsformen för mig då hela kroppen tränas. Under det senaste besöket provade jag ett (för mig) någorlunda nytt simsätt. Det var svårt så det krävs en del träning. Det är viktigt att andas ut när man är under vattenytan, men snart kan jag nog simsättet utantill. Jag kontaktades av en nära vän på hemvägen och hennes dotter var sugen på att börja med simning. När jag skulle svara så tappade jag min telefon i asfalten och både telefon och dess fodral gick itu. Därför fick jag beställa en ny telefon kom efter bara någon dag med posten, smidigt! Jag beställde även skal och fodral med plats för mina kort så nu ska telefonen hålla ett bra tag.

En mobil med rött skal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *