En trevlig kväll

Posted by admin on March 23, 2013 Comments

I går var vi ute med simklubben och åt middag. Det var nämligen vår tränares födelsedag! Vi var på en jättetrevlig fiskrestaurang runt hörnet från hallen. Jag åt världens godaste pasta alle vongole som var pasta med musslor, citron och supermycket. Mmm! Vi hade skramlat till middagen och fått ihop alldeles för mycket pengar så efter middagen tog vi det som var över och brände på puben strax intill. Vi drack indian pale ale laget runt. Stört gott!

Eftersom det var födelsedag hade vi även införskaffat en present. Vår tränare är helt galen i snus så vi hade bestämt för att kolla upp om det fanns någon riktigt fin sort man kunde köpa. Först kollade vi på svensktsnus.se men sen hittade vi en schysst sort på Onico. Det var med enbär, vilket lät spännande. Och eftersom de har nikotinfritt snus är det ju ett betydligt hälsosammare alternativ till vanligt snus. Presenten gjorde stor succé!

Det var väldigt schysst att umgås lite utanför träningen och lära varandra på ett nytt sätt. Hoppas att det här blir en tradition. Om inte annat, lär vi ju i alla fall göra om det om ett år när tränaren fyller år igen!

Tränarens nya favoritsnus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *