Fixa ditt trasiga smink

Posted by Inga-lill on May 24, 2014 Comments

Eftersom jag simmar så mycket så har jag nästan alltid mitt smink i en neccesär. Problemet med att ha sminken i en neccesär i handväskan eller ryggan är att det ofta går sönder. Så hittade jag det här smarta tipset på twitter.

Det fungerar väldigt bra. Det är alltså smink som är i en “kaka” som går att laga. Det vill säga puder, ögonskugga och rouge. Det fungerar med de flesta typer av alkohol fast inte klibbiga likörer såklart. Sminket blir som nytt!

En liten sak bara att tänka på, alkohol torkar ut huden så var noga med rengöring och återfuktandet.

Perfekt för alla som gillar att träna eller ha sminket i väskan eftersom det går att laga. Jag vet inte hur många puderdosor jag slängt för att kakan var trasig innan jag fick detta tips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *