Fördelarna med att simma

Posted by on January 31, 2021 Comments

Jag och en barndomsvän träffades häromdagen för en vinkväll. Jag försökte övertala henne att följa med mig till simhallen någon dag framöver och passade på att berätta att det finns massvis med positiva effekter av att simma. Till slut gav hon med sig så hon ska faktiskt följa med någon dag, och för er som inte vet så ska jag berätta vad det finns för fördelar med simning. Simning är en skonsam träning för dina muskler, ditt skelett och dina leder. Istället för att gå ut och springa eller cykla för att öka konditionen så kan du simma, eftersom det är lika effektivt. Det är också en aktivitet som aktiverar hela din kroppen samtidigt. För er som är aktiva och gillar att träna måste jag tipsa om Self Omelette protein. Det är ett proteinpulver som används för att göra omeletter på. Det innehåller varken kolhydrater, fett, gluten eller laktos och det är bara att tillsätta vatten med pulvret då du tillagar omeletten. Jag brukar även tillsätta svamp eller skinka för att göra den matigare eftersom jag ofta äter den som lunch då jag har bråttom.

Kvinna som simmar i en simbassäng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *