Göra en fotobok

Posted by on December 28, 2018 Comments

Min sambo kom på en så bra idé för ett tag sedan. Jag skulle delta i en simtävling och han ville ta med sin nya kamera från https://www.scandinavianphoto.se/ för att fota. Jag brukar vara tveksam till sådant, men eftersom jag ändå är på gång att skapa en fotobok passar det utmärkt med bilder på när jag mår som bäst, det vill säga i vattnet. Fotoboken ska bestå av många fina bilder på mig och mitt syskon, från barnsben till den åldern vi är i nu. Tanken är sedan att nära och kära ska få ta del av boken. Att ta bilder på en simmande person är inte helt enkelt visade det sig, men genom att knäppa många bilder lyckades vi till slut sålla fram några som var skarpa trots att jag var mitt i en rörelse. Se bara till att kameran är bra så löser det sig!

En kamera i gräs
Simmare som tävlar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *