Hålla koll på planeringen

Posted by on October 27, 2019 Comments

Jag har insett att jag behöver en riktig kalender, en sådan där som man kan skriva upp allt i. Allt från att tvätta och handla mat till läkartider och träningspass. Jag har länge klarat mig utan, eller ja, helt utan har jag väl inte varit. Jag har haft en sådan där man har på väggen för att fylla i det absolut viktigaste i. Men för att få livet att gå ihop med träningar, jobb och sambo så kände jag att det är dags för en uppgradering. Det ska bli så skönt att slippa dubbelbokningar med det tråkiga att behöva meddela återbud till någon framöver. Jag har kikat runt lite och hittat superfina kalendrar hos Penstore. Problemet är nu bara att bestämma exakt vilken sort jag vill ha. En sådan med veckouppslag eller en dag per sida? Med tider utmarkerade eller blanka dagar? Sen behöver den vara ganska stor också så jag inte tappar bort den här hemma, och en härlig färg förstås (blå som vattnet lockar ju förstås)! Ska försöka övertala sambon att införskaffa en egen också, så inte jag behöver ha koll på allt han ska roa sig med.

Få koll på livet med en kalender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *