Inomhussäsongen är igång

Posted by on September 15, 2020 Comments

Nu har verkligen hösten kommit och med det så har inomhussäsongen dragit igång. Jag saknar att kunna träna simning ute för det blir på ett annat sätt med mer motstånd och en helt annan naturupplevelse. Å andra sidan är det riktigt gott att kunna njuta en stund i bastun efter ett långt träningspass i simhallen. I veckan som gick har jag införskaffat en rollarball vilket är en riktigt fin penna. Jag har ett nytt viktigt kontrakt som ska signeras och som betyder mycket för mig. Får berätta mer sen när det väl är påskrivet men ett viktigt kontrakt kräver en penna av hög klass. Förutom mitt spännande avtal så är det fullt upp med träning samt privatlektionerna som jag ger. Just nu känns det nästan som jag tillbringar mer tid i simhallen än hemma! Att ge lektioner innebär extra träning för mig med så nu är jag i min livs bästa form.

Silvrig penna mot rosa bakgrund
Simmande man med vit badmössa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *