Jag köpte strandtomt!

Posted by admin on March 19, 2013 Comments

Eftersom jag älskar att simma så bestämde jag mig för något år sedan för att köpa en bit land ute på en avlägsen ö för att där bygga en liten, liten stuga. Tanken var att jag skulle kunna tillbringa några veckor varje sommar och endast simma och dyka och leva livet som jag alltid drömt om. Men det första steget mot att förverkliga denna dröm var att hitta just den där perfekta landremsan och sedan lyckas med att finansiera det hela. Eftersom jag hade sparat pengar genom denna bank: https://www.4spar.se/products som har en fantastiskt bra ränta hade jag mer en tillräckligt för en insats, insåg jag snart. Jag letade under loppet av en vecka, åkte runt mellan olika öar, och fann snart den perfekta platsen. Det var en liten obebyggd strandtomt som jag direkt köpte.

Nu, denna sommar så är det dags att uppföra en liten byggnad. Jag har valt att uppföra en liten enkel friggebodsliknande konstruktion. För detta kommer jag till helgen att åka ut till ett byggvaruhus där jag ska köpa lite reglar och annat nödvändigt. Den första juni börjar själva bygget. Det kommer att bli fantastiskt kul och spännande på alla sätt och vis. Jag kan inte vänta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *