Kök i lantlig stil

Posted by on July 13, 2018 Comments

Vet ni vad, jag har blivit sambo. Det är jätteroligt och hur spännande som helst men hjälp vad mycket prylar det är som ska få plats, inte minst glas. Det är med andra ord dags för ett vitrinskåp om vi ska reda ut det här. Mannen i mitt liv gillar inte alls mitt kök och jag är ju inte den som är den när det gäller förändring, så det lutar åt en köksrenovering.

Han vill ha ett lite mer lantligt kök, det är tydligen trendigt , och jag säger inte emot honom. I ärlighetens namn tycker jag det är viktigare att köket är funktionellt. Förhoppningsvis ska vi få till det så att båda blir nöjda. Nu kommer han med ett nytt flyttlass så jag måste gå och hjälpa honom och bära. Det är tur att jag simmar för musklerna behöver jag nu kan jag lova.

Kök i lantlig stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *