Kul kombination av simning och inredning

Posted by on September 21, 2019 Comments

Simning kräver träning, kläder och mycket energi. Jag tänker alltid i banor som att kläder är bara är för ett aktivt liv och det gör att jag har en förmåga att fastna för lite för mycket för sportkläder. Det finns ju så mycket snyggt. Nackdelen med att handla mycket är att jag behöver fler förvaringslösningar att hänga eller lägga mina nya kläder i så jag letade efter en byrå på nätet och köpte den här. Eftersom den både är en härlig inredningsdetalj och en praktisk förvaring, är jag väldigt nöjd med mitt köp. Dessutom gör det lättare för mig att hålla ordning runt mig, ingen nackdel det heller eftersom det ger mig mer ledig tid som jag kan spendera i badhuset. Det gäller ju att använda alla de där träningskläderna också, inte bara köpa för köpandets skull. Vilka är era favoritmärken bland träningskläder? Har ni några bra tips att dela med er av?

Byrå med blommotiv
Inomhuspool med grönskimrande vatten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *