Läsning på badhus

Posted by on March 20, 2019 Comments

Det är inte alltid jag har lust att simma eller ens befinna mig i vattnet. Jag har dock ett litet uppdrag där jag följer med en brukare till badhuset en gång i veckan eller varannan vecka. Hon älskar att bada och simma och för det mesta är jag med henne i vattnet. Om jag inte har någon lust sitter jag bredvid. Det kan vara lite småtråkigt, så för att slå två flugor i en smäll har jag börjat ta med mig någon lärorik läsning till badhuset. Skönlitteratur läser jag varje kväll i sängen, så jag fokuserar på att lära mig mer om ekonomi och besparingar, som jag har dålig koll på i allmänhet. Nu senast läste jag en artikel om Söderberg & Partner och hur de arbetar med finansiella helhetslösningar till sina kunder. läs artikeln här om det låter intressant. Det gäller att hitta lagom långa läsningar, för rätt som det är vill min brukare att jag ska kolla när hon dyker eller gör något annat trick i vattnet. För upptagen kan jag alltså inte vara.

Kvinna som läser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *