Ny baddräkt för sommaren 2022

Posted by on May 13, 2022 Comments

Sommaren är snart här och jag har inte köpt någon ny baddräkt inför beach 2022 så det är hög tid för det. Jag har haft så mycket privat att jag inte hunnit tänka på semester och sol ännu men jag kan verkligen tipsa om den här Malmöbyrå om ni behöver hjälp med något juridiskt. Nu är det ju inte så att jag inte HAR någon baddräkt men det är någonting som bara ska inhandlas ny inför varje säsong. Jag använder inte samma baddräkt som jag simmar i som jag bär på stranden. När det gäller baddräkter 2022 så märks allt från klassiska varianter till riktigt snygga med cut out som gör dem mer lika bikinis. Lila som är en stor modefärg 2022 märks även på badmodet men även blått, rosa och gult är helt rätt enligt experterna. De trendiga baddräkterna är ganska högt skurna men men det är faktiskt helt rätt med ett par rejäla bikintrosor också.

En blåvit baddräkt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *