Nytt personbästa och nya handskar

Posted by on November 8, 2019 Comments

Idag hade jag en av mina bästa simträningar på länge. Hade det varit tävling hade jag slagit mitt personbästa på 200 meter fjäril. En helt suverän känsla. Därför bestämde jag mig när jag kom hem för att fira med att köpa något fint till mig själv. Jag är något av en prylnörd och gillar verktyg och maskiner. För ett tag sedan hittade jag en ehandelssida som har ett jättestort sortiment med allt för trädgården. Du kan själv gå in på sidan och handla nu på direkten. Framförallt gillar jag deras sortiment av batteridrivna trägårdsverktyg. Jag har både en batteridriven grästrimmer och en batteridriven häcksax. Dem är både tysta och miljövänliga. Idag blev det inga batteridrivna verktyg, men jag hittade däremot en ny handsekatör och ett par nya trädgårdshandskar till ett riktigt bra pris. En perfekt avslutning på en perfekt dag.

Trädgårdsverktyg svart sekatör

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *