Ostbricka till fredagsmyset

Posted by on January 23, 2018 Comments

Redan när måndagen kommer börjar jag se fram emot fredagskvällen med sitt tillhörande mys som verkligen startar helgen på allvar. Det är jag nog inte ensam om. Många är lediga från arbete och annat på helgen och hur skönt är det inte att bara kunna ta det lugnt och slappna av ordentligt? Jag brukar handla lite god ost, kex och en flaska vin som jag kan mysa med ordentligt på fredagen framför ett bra tv program eller med en bra bok. Jag köpte nyligen ett par snygga vinglas som jag tänkte inviga till helgen som kommer. De kommer passa perfekt till både rödvin och vittvin, eller till någon annan dryck. Jag gillar att variera mig så det här kommer nog bli toppen. Dessutom har de en häftig form på foten vilket gör glasen mycket dekorativa och sköna att hålla i handen. De är precis lagom stora också. Den här fredagen ska jag verkligen lyxa till det lite extra. Kanske med några extra goda ostar, eller varför inte ett par chokladpraliner?

Ett vinglas med vin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *