Redo för varma sommarkvällar

Posted by Inga-lill on May 30, 2016 Comments

Sådär nu är jag online för att skryta över hur mysigt jag har fått det i min trädgård. Nu är jag redo vär många ljumma sommarkvällar. Hela helgen som var har jag slitit i trädgården för att få den fin och mysig. I kväll har jag satt upp mina nya lampor så nu är jag helt färdig. Förutom att ryka lite ogärs och klippa gräs behöver jag inte göra något mer under hela sommaren. Bara njuta! Det är verkligen lyxigt att ha en egen trädgård att kunna njuta av på vardagarna efter jobbet. Att sitta ute och dricka en kaffe när solen tittar fram fem minuter är något som bara vi i villa kan unna oss. Okej det fungerar på en balkong också.

Jag är så otroligt nöjd över de lampor jag köpte på Ilva. Jag har länge varit på jakt efter färgglada lampor att ha i trädgården för att ge den en orientalisk stämning. Jag gillar verkligen inte vitt sken när det gäller lampor. Så otroligt osexigt. Det var dessa lampor jag köpte från ILVA.
huhd
Det är fortfarande ljust ute men jag testade dem inomhus med persiennerna neddragan och det var ett så himla fint sken. Det kommer att bli helt perfekt i sommar när det börjar att skymma igen. Det är ledlampor på en ljusslinga som jag hängt över trädgårdsbordet. eftersom det är LED blir de inte varma så jag lindade även en fejk vinranka kring den för att få en mer kontinental känsla. det blev superlyckat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *