Sarah Sjöström tar OS-silver

Posted by on August 1, 2021 Comments

Jag har inte kollat så mycket på sommar-OS i år. I vanliga fall brukar jag sitta som spikad men det fina vädret och tidsskillnaden har gjort att jag enbart sett simningen. Dessutom har jag tagit ett lån hos zensum.se för att kunna bygga en friggebod ute vid stugan så jag kan ha övernattande gäster. Höjdpunkten under sommar-OS var såklart att Sarah Sjöström lyckades att ta OS-silver. Jag grät av lycka över den prestationen eftersom den är fantastisk med tanke på hennes skadeläge. Hon har opererat armbågen och det var osäkert om hon ens skulle vara med i OS-truppen. Hon är verkligen en superkvinna för det har inte ens gått 200 dagar sedan operationen och hon slår i stort sett alla i världseliten, utom Emma McKeon från Australien som knep guldet. Jag läste att Sarah Sjöström själv rankade silvret väldigt högt i hennes medaljsamling och det gör hon rätt i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *