Simhallen ska få en makeover

Posted by on March 19, 2019 Comments

Till sommaren ska simhallen renoveras, det blir spännande att följa. Det är en fin anläggningen men det saknas en del underhåll, så denna renovering är verkligen på tiden. Det är framför allt omklädningsrummen och duschutrymmena som ska få ett lyft. Det kommer även komma till en ångbastu, något som jag älskar att sitta i. Min hy mår väldigt bra av att sitta i ångbastu också. I bassängerna kommer kaklet tas bort och ersättas med matta, något som tydligen ofta görs vid renovering av simhallar nu för tiden. Tur att det sker på sommaren, när jag ändå badar ute i sjön. Hade det varit nu under vinterhalvåret hade jag garanterat fått abstinens! Först var det osäkert på om simhallen fick ihop ekonomin till att renovera. Då googlade jag runt och hittade https://www.businesscredit.se/ och efter att jag tipsat om det ordnade sig det ekonomiska.

Kaklet ska ersättas av matta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *