Simning och ketogen olja

Posted by on November 1, 2018 Comments

Nu när vintern börjar komma igång och det blir kallt och mörkt snabbt känner jag ofta att jag tappar lite av den energi som jag har lagrat upp under sommaren. Inte ens den upplysta simhallen eller klorlukten får igång mig. Jag började därför leta lite efter något som jag skulle kunna lägga till i min dagliga rutin, något som kunde ge mig den där lilla extra kicken som behövdes. Gärna något som är så naturligt som möjligt och inte har några bieffekter men som snabbt tas upp av kroppen. en ketogen olja som tillför extra energi blev min lösning. Jag har precis börjat men tycker redan att jag märker en skillnad. Jag känner mig piggare och det känns som om varje vändning i bassängen har mer kraft i sig, frånskjutet från kanten blir mycket längre och jag glider längre under vattnet.

En tom simbassäng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *