Simtävlingar våren 2022

Posted by on February 14, 2022 Comments

Det är alltid lika spännande att se var vårens tävlingar kommer att genomföras. Jag är ju inte kvalificerad för alla men jag har vänner som kommer att tävla i flera av de större tävlingarna. Öppna svenska mästerskapen som skulle ha gått av stapeln i Sundsvall i mars har blivit framflyttad till maj. I april är det tävlingar i Palma på Mallorca. Tänk om jag skulle åka ner och titta och kombinera det med en välbehövlig semester. Det var länge sedan jag reste någonstans och de skulle vara så härligt att hitta små badvikar där jag kan simma alldeles ensam. Det är mycket som händer i mitt liv just nu. Bland annat har min köksrenovering dragit ut på tiden. Jag började redan förra sommaren på den och det är mest ekonomin som har bidragit till att det har tagit tid. Nu har jag dock funnit en betallösning som funkar bra för mig så nu är det full fart igen.

En liten badvik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *