Som en delfin i kalla vatten

Posted by Inga-lill on January 11, 2016 Comments

Jag avlider! Det är så förbannat kallt. Jag vill inte gå ut överhuvudtaget. Rysskyla, brrrr! De senaste dagarna har jag nog bara varit ute 20 minuter totalt. Det finns roligare saker än att förfrysa tårna så de trillar av. Söka efter resor exempelvis.

Jag är som delfin. Jag älskar vatten, varma vatten! Det finns en anledning till att delfiner inte trivs i Östersjön. Okej någon enstaka sate kanske har irrat sig hit men delfiner syns oftare på sydliga breddgrader.

Det är mycket på jobbet så att resa till Thailand, Mexiko eller andra platser långt bort är inte att tänka på. Jag kan max vara borta i 10 dagar från jobbet. Kanarieörarna däremot ligger på lagomt avstånd. Jag har varit där fyra gånger tidigare och alltid varit nöjd. Dessutom är det enkelt att hitta billiga resor till Kanarieöarna.

Får jag bara sol, god mat och humana priser är jag nöjd. Det är så skönt att resa bort den här tiden på året eftersom våren kommer snabbare då. Jag har spanat in Best Western Hotel Cantur i Las Palmas. Ett lyxhotell men till låg kostnad. Dessutom mitt i staden och nära till havet så man behöver inte slänga ut pengar på taxiresor. Någon som bott där?

Som jag nämnde så har jag varit på Kanarieöarna förut men inte i Las Palmas så det ska verkligen bli intressant. Hoppas bara att jag får ledigt de dagar som jag ansökt om semester. Står inte ut med denna kyla. Jag trivs bäst i temperaturer som ligger närmast den i simhallen. Inte minusgrader med andra ord. Allt under +13 är alldels för kallt för mig.
lp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *