Taggad på simning

Posted by on March 26, 2020 Comments

Nu har det äntligen vänt! Som jag tidigare har skrivit så har simningen gått ganska tungt för mig, men äntligen har det vänt och jag känner mig stark som aldrig förr! Jag tror att det handlar mycket om min envishet och att det faktiskt är där i vattnet som jag trivs allra bäst. Min största oro nu är att simhallen kommer stänga under en längre tid på grund av corona. Om det händer får jag verkligen se till att ha disciplin att träna hemma för att inte tappa min form allt för mycket. Under en av mina simträningar förra veckan började jag tänka på våra lägenhet och att jag är sugen på någon förändring. Sagt och gjort, idag när min sambo slutade jobbet kom han och plockade upp mig utanför simhallen och så åkte vi till färgaffären. Att välja bland alla dessa härliga inomhusfärger var inte lätt och vi har inte riktigt bestämt oss än.

Olika prover på färger
En man simmar under vattnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *