Träna simning under Covid-19

Posted by on May 28, 2020 Comments

I våras så var jag rädd att simhallen skulle stänga på grund av Covid-19 men så blev det inte och jag har kunnat fortsätta med min träning. En fördel har varit att eftersom flera väljer att stanna hemma så har det varit mindre folk än vanligt i simhallen. Det har gjort att det har gått extra bra med träningen och jag har ofta haft en bana för mig själv. För min del har träningen blivit enklare i dessa tider och jag har sluppit trängsel. Jag har börjat fundera på att öppna ett eget företag som jag kan ha vid sidan om mitt vanliga jobb. Jag tänkte ge privatlektioner i simning men också sälja mina favorit tillbehör. Just nu går jag företagsskolan hos Adacta law. Det är verkligen lärorikt och mycket nyttig information för alla som funderar på att starta ett nytt företag.

Egen bana i simbassängen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *