Välja bra badkläder

Posted by on March 9, 2019 Comments

Om du tycker om att motionssimma kan det vara bra att investera i ordentliga och tåliga badkläder. Mitt tips är att skippa bikinin och köra på baddräkt om du är kvinna och lite tajtare badbyxor om du är man. Vill du simma snabbt, kanske frisim eller ryggsim, är det också en fördel om du köper en badmössa, i alla fall om du har längre hår. Simglasögon är ett måste för för mig, och dem lägger jag gärna lite extra pengar på så att de inte går sönder eller sitter dåligt. Simglasögon som inte sitter bra och bekvämt kan snabbt förstöra hela simstunden. För att få lite extra träning brukar jag springa till badhuset och då gäller det att hitta bra löparskor och träningskläder. Mina senaste köpte jag på billigasportkläder.se, som jag tycker har rimliga priser. Förutom att bra träningskläder underlättar träningen gör de också löpningen och simningen lite roligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *