Vattentät mobil inskaffad

Posted by on June 2, 2019 Comments

Fram till nyss hade jag ingen vattentät mobil, nu har jag en. Anledningen? Ja, ni kan ju själva gissa vad som hände när jag var och och simtränade. Utan att tänka mig för hoppade jag i bassängen med mobilen i handen. Det är så korkat så klockorna stannar men jag hade helt enkelt lite för mycket i huvudet just då. Jag försökte med allt från att lägga luren i okokt ris till att lägga den på tork i en handduk men inget av mina återupplivningsförsök hjälpte. Den var stendöd. Så det var bara att gå in här och beställa en ny mobil men till den nya luren valde jag ett vattentätt skal för man vet aldrig när jag drabbas av nästa hjärnsläpp och försöker dränka ersättaren också. Nu ska jag be älsklingen hjälpa mig med att föra över mina kontakter från molnet till den nya telefonen. Tack och lov för molntjänster säger jag bara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *